فسیل 600 هزار ساله انسان تازه کشف شده، همان حلقه گمشده داروین است یا خیر؟

به گزارش وبلاگ خرید اینترنتی، اجداد انسان تازه کشف شده دارای بدنی کوتاه و چاق بوده اند که برای حفظ گرما (انرژی) در محیط های سردتر مناسب است. وزن مرد های این گونه این گونه 63.5 کیلوگرم با قد تقریباً 5، 175 سانتی متر بوده. بعلاوه وزن زن های این گونه حدود 13.6 کیلوگرم کمتر و میانگین قد آن ها حدود 157.5 سانتی متر.

فسیل 600 هزار ساله انسان تازه کشف شده، همان حلقه گمشده داروین است یا خیر؟

وبلاگ خرید اینترنتی| گروهی از دانشمندان ادعا می نمایند که یک جد انسانی تازه را در آفریقا شناسایی نموده اند که سر و صدای زیادی به پا نموده است. این گونه که هومو بودوئنسیس نام دارد، در دوران پلیستوسن میانه، حدود 600 هزار سال پیش، در آفریقا زندگی می نموده است. این مطالعه تازه در ژورنال Evolutionary Anthropology منتشر شده، نتیجه می گیرد که هومو بودوئنسیس نیاکان مستقیم انسانِ مدرن است.

به گزارش وبلاگ خرید اینترنتی؛ در این مطالعه تازه، محققان فسیل های موجود از آفریقا و اوراسیا را تا دوره پلیستوسن میانه مورد ارزیابی مجدد قرار دادند. مقاله ای در دیلی میل شرح می دهد که جمجمه ای در سال 1976 در بودو دار، در دره رودخانه آواش در اتیوپی کشف شد که مربوط به حدود 600000 سال پیش است. این نه به گونه H. heidelbergensis و نه به گونه H. rhodesiensis تعلق داشت، بلکه متعلق به گونه ای کاملاً تازه به نام H. bodoensis است که از محل کشف آن نامگذاری شده است.

تا کنون صحبت درباره تکامل انسان در این دوره زمانی به علت فقدان اصطلاحات مناسب که تنوع جغرافیایی انسانی را تصدیق کند غیرممکن بوده است.

نام گذاری یک گونه تازه کار بزرگی است، زیرا کمیسیون بین المللی نام گذاری جانورشناسی تغییر نام را فقط بر اساس قوانین کاملاً دقیق مجاز می داند. این گونه حدود 200000 سال پیش منقرض شده است؛ یعنی مدت ها قبل از مهاجرت انسان های مدرن به خارج از آفریقا.

در یک بیانیه مطبوعاتی از دانشگاه وینیپگ، روکساندیک تأکید می نماید که نام گذاری یک گونه تازه کار بزرگی است، زیرا کمیسیون بین المللی نام گذاری جانورشناسی تغییر نام را فقط بر اساس قوانین کاملاً دقیق مجاز می دهد. او شرح داد که این گونه حدود 200000 سال پیش منقرض شد، مدت ها قبل از مهاجرت انسان های مدرن به خارج از آفریقا.

اجداد انسان به اصطلاح تازه کشف شده دارای بدنی کوتاه و چاق بوده اند که برای حفظ گرما (انرژی) در محیط های سردتر مناسب است. وزن مرد های این گونه این گونه 63.5 کیلوگرم با قد تقریباً 5، 175 سانتی متر بوده. بعلاوه وزن زن های این گونه حدود 13.6 کیلوگرم کمتر و میانگین قد آن ها حدود 157.5 سانتی متر بوده است.

محققان تاکید کردند که از آینده، بیشتر انسان های پلیستوسن میانه از آفریقا و بعضی از جنوب شرق اروپا به عنوان H طبقه بندی می شوند. bodoensis، در حالی که بسیاری از قاره دوم به عنوان نئاندرتال ها طبقه بندی می شوند. این مقاله می گوید که این اصطلاحات باید در علم واضح باشند تا ارتباطات را تسهیل نمایند. محققان اصرار داشتند که قوانین در صورتی که با پیشینه فسیلی در تضاد باشند، نباید مطلق تلقی شوند.

تیم محققان استدلال می نمایند که H. bodoensis به طور گسترده در سراسر آفریقا برای صد ها هزار سال زندگی می نموده است. آن ها تا آنجا پیش می فرایند که نشان می دهند این گونه ممکن است در شرق مدیترانه نیز پراکنده بوده باشد. در حالی که این گونه ظاهراً تازه از انسان منقرض شده، Homo bodoensis نامگذاری شده است، طبق مقاله ای در نیو ساینتیست، همه این ها کاملاً بحث برانگیز است.

هومو بودونسیس فقط یک نام پیشنهادی برای گروهی از انسان هاست که در دوره پلیستوسن میانه در آفریقا زندگی می کردند. با این حال، از نظر فنی، آن ها چیبانی نامیده می شوند و بین 770000 تا 126000 سال پیش در آفریقا زندگی می نموده اند. هنوز نسبت به این ادعا که جمجمه بودو جد مستقیم ما است، تردید وجود دارد.

در سال 2019، تیم استینگر مطالعه ای را در خصوص تکامل صورت انسان منتشر کرد. این تحقیق نشان داد که جمجمه بودو متعلق به گونه ای است که راستا تکاملی متفاوتی را برای گونه ما طی نموده است، نتیجه ای که با ادعا های تازه روکساندیک در تضاد است.

در سرانجام، پروفسور استینگر می گوید که جمجمه بودو نمایانگر اجداد مستقیم انسان نیست. این درهم تنیدگی غالب گونه های باستانی برای دانشمندان به عنوان آشفتگی در پلیستوسن میانی شناخته می گردد. بحث در پیچیدگی طبقه بندی فسیل ها به کدام گونه است. به گفته استینگر، تنها با این داده ها می توان محاسبه کرد که هر گونه گستردگی چقدر بوده و تا چه مقدار پراکنده شده و با یکدیگر آمیخته شده اند.

منبع: ancient-origin

منبع: فرادید

به "فسیل 600 هزار ساله انسان تازه کشف شده، همان حلقه گمشده داروین است یا خیر؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "فسیل 600 هزار ساله انسان تازه کشف شده، همان حلقه گمشده داروین است یا خیر؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید