با خطرناک ترین شهرهای آسیا آشنا شوید، تصاویر

به گزارش وبلاگ خرید اینترنتی، هر کس که برای زندگی، آغاز کار و یا به قصد سفر به مکانی می رود، بایستی امنیت فردی خود را در نظر داشته باشد. برای دستیابی به این منظور، وبسایت آماری نامیو، چندین شاخص جرم را برای مقایسه شهرهای مختلف دنیا، بر اساس سطوح مختلف وقوع جرم، امنیت، نظم و قانون تهیه نموده است.

با خطرناک ترین شهرهای آسیا آشنا شوید، تصاویر

تحلیل های چندگانه ای که مقدار احساس امنیت مردم در مقصد، تغییرات اخیر درمورد وقوع جرم، مقدار امنیت تنها راه رفتن، ترس از مورد دزدی و ضرب و شتم قرار گرفتن، امنیت وسایل نقلیه، مقدار احتمال مورد حمله قرار گرفتن، مورد آزار و اذیت واقع شدن، مورد توهین محلی ها واقع شدن، تعداد افراطی های مذهبی، قومی و نژادی آن شهر و خطر دزدیده شدن اموال شخصی را برای داشتن سفری آسوده برآورد می نمایند. طبق اطلاعاتی که از نامیو گرفتیم، چند مورد از خطرناک ترین شهرهای آسیا را برایتان معرفی خواهیم کرد. مقاله پیش رو، تنها مقایسه ای آماری بر مقدار وقوع جرم در این شهرها است. در واقع هیچ شهری در لیست خطرناک ترین شهرهای آسیا وجود ندارد. مطالبی که در ادامه خواهید خواهند، مقایسه ای بین شهرهای عظیم آسیایی با دیگر شهرهای قاره آسیا به جز منطقه ها جنگ زده به لحاظ مقدار وقوع جرم است.

10. جوهور بهرو، مالزی

جوهور بهرو مرکز استان جوهور در مالزی و دومین شهر عظیم کشور است. این شهر یکی از کانون های اصلی فعالیت های مجرمانه است که در لیست ما، دهمین شهر خطرناک آسیا محسوب می گردد. روزنامه چینی Shin Min Daily News، لیستی از ده جرم مختلف و هم منطقه ها خطرناک این شهر تهیه نموده که عبارت اند از پایانه مسافربری لارکین (Larkin)، وقوع جیب بری های گاه و بی گاه در سطح شهر، مراکز خرید تامان جوهور جایا (Taman Johor Jaya) و تامان سنتوسا (Taman سنتوزا) که مواردی از کیف قاپی به وسیله موتور سواران در آن مشاهده شده و حتی منطقه ها مسکونی تامان پلنگی (Taman Pelangi) که معمولا سرقت خودرو در آن به امری رایج مبدل شده است.

هر چند ممکن است برخی از شهر های مالزی شامل همچین موارد خطرناکی باشد، ولی هر ساله افراد زیادی به این کشور سفر می نمایند و به آن علاقه مند هستند. برای سفری راحت و بی دردسر به مالزی با تور، تور مالزی را در کجارو جستجو نموده و مقرون به صرفه ترین تور را از فروشنده های معتبر بخرید.

9. کزون سیتی، فیلیپین

کزون سیتی پر جمعیت ترین شهر فیلیپین و هم بخشی از مرکز این کشور یعنی کلان شهر مانیل است. کزون سیتی یکی از خطرناک ترین منطقه ها آسیا است که بالاترین نرخ وقوع جرم را هم دارد. این شهر بعلاوه بیشتر از سایر منطقه ها مانیل، در معرض وقوع جرم و جنایت واقع شده است. از جمله جرم های رایجی که در این شهر اتفاق می افتد، می توان به قتل مردان 25 تا 50 سال، قتل افراد بیکار و زاغه نشین و هم قتل افرادی که در کافه های شهر بحث و مشاجره می نمایند. بیشترین تعداد قتل ها در این شهر، در زمان بین غروب آفتاب و نیمه شب، اتفاق می افتد. علاوه بر آدم کشی، کیف قاپی، سرقت، تجاوز و دزدی از منازل هم در شهر کزون سیتی به کرات رخ می دهد. با این حال، طی گزارشات اخیر، مقدار وقوع جرم به طور قابل ملاحظه ای و تا 31٪ کاهش داشته است. این مقدار از 27.554 فقره جرم در سال 2014، با 8.501 مورد جرمِ کمتر در سال 2015 همراه شده است.

8. مانیل، فیلیپین

مانیل که شهر محبوبی برای توریستان محسوب می گردد، نرخ وقوع جرم نسبتاً بالایی دارد که مجرمانش هم معمولا، توریستان را مورد هدف خود قرار می دهند. در بیشتر مواقع، گروه های تبهکاری و گاهی هم اراذل و اوباش در وقوع جرم و جنایت و هم دزدی های انجام شده این شهر دست دارند. وجود فراوان سلاح گرم و هم عدم نظارت صحیح بر آن، شرایط را برای هر چه بیشتر شدن جرم و جنایت در این شهر فراهم نموده است. خشونت، آدم ربایی خارجی ها، دعواهای خیابانی و دیگر جنایات خشونت آمیز که معمولا در اثر مصرف بیش از حد نوشیدنی های الکلی اتفاق می افتد، تبدیل به امری رایج در این شهر شده است. توریستانی که قصد سفر به مانیل را دارند باید از وقوع چنین خطراتی مطلع باشند.

7. اولان باتور، مغولستان

اولان باتور مرکز مغولستان بوده و دارای نرخ وقوع جرم بالایی است. در سال 2013، مقدار جرم و جنایت در مغولستان تا 15٪ افزایش داشت؛ در حالی که این مقدار برای شهر اولان باتور 19٪ بوده است. ضرب و شتم و تجاوز، از دیگر جنایاتی هستند که هر یک به ترتیب تا 19 و 17 درصد افزایش داشته اند. تا قبل از این، جنایاتی که خارجی ها را در این شهر تهدید می کرد، مواردی مثل جیب بری و سرقت اموال را شامل می شد که عموماً درگیری فردی را هم در پی نداشت. با این حال، ترس از استثمار منابع طبیعی مغولستان به وسیله شرکت های خارجی، موجب ایجاد جنبش های اعتراض آمیز در کشور و هم بروز حملات و درگیری های فیزیکی در برابر خارجی های شهر اولان باتور شده است.

6. داکا، بنگلادش

داکا، مرکز بنگلادش، یکی دیگر از شهرهای خطرناک آسیا به تعداد می رود. این شهر دائماً از وجود حملات مجرمانه از جمله خشونت های ناشی از جنبش های سیاسی و مذهبی رنج می برد. فقر که فاصله ای اجتماعی-مالی در میان شهروندان شهر ایجاد نموده و هم تراکم بالای جمعیت، هر یک دلیلی بر وقوع انواع جرم و جنایت در این شهر هستند. حضور پلیس نامجهز در این شهر، همیشه موجب شده تا دولت، نیروهای ارتش و شبه نظامیان را برای مقابله با جرائم عظیم در داکا مستقر کند. عمده جرم هایی که در این شهر رخ می دهند، شامل دزدی، راهزنی دسته جمعی، تجاوز، آدم ربایی، قتل، زمین خواری، قاچاق غیرقانونی زنان و بچه ها و استفاده غیرقانونی از سلاح گرم و مواد مخدر است. وقوع جرائم ناشی از فقر گرسنگی هم از دیگر مسائل این شهر است.

5. کلانگ، مالزی

کلانگ یکی از شهرهای مالزی است که در 32 کیلومتری غرب کوالالامپور و 6 کیلومتری شرق بندر کلانگ واقع شده است. تعداد زیادی گروه تبهکاری هم اکنون در کلانگ وجود دارند که با گروهک های مختلف در سطح شهر فعالیت می نمایند. بسیاری از این گروه ها، به وسیله هندی ها و چینی های مقیم شهر اداره می شوند. بنا بر توسعه مالی و سیاست های صنعتیِ اتخاذ شده در این شهر، تعداد زیادی از کارگران مزارع کائوچو از کار خود بر کنار شدند که موجب ایجاد گروه های تبهکاری میان همین کارگرانی شد که شغل خود را از دست داده بودند. گفته می گردد بسیاری از این تبهکاران (هندی) در منطقه برای چینی ها کار می کردند. بنابراین، با شرایط پیش آمده، هندی ها اکنون فعالیت های تبهکاری خود را به راه انداخته اند.

4. گورگان، هند

گورگان در هند شهره بد نامی است. تعداد خودروهای سرقتی و هم مقدار دزدی اموال از 247 و 11 فقره در دسامبر 2014، به ترتیب به 286 و 17 مورد در سال 2015 افزایش داشته است. با این حال، این تعداد وقوع جرم نیست که شوکه نماینده است؛ بلکه ماهیت و نوع انجام جنایات است که در خور تأمل است. 10 مورد از دزدی های رخ داده در سال 2015، با سلاح گرم به انجام رسیده که موجب ایجاد رعب و وحشت در میان ساکنان منطقه شده است. شرایط امنیت زنان هم در این شهر بسیار اسفناک است. با وجود گزارش های فراوان مبنی بر تجاوزهای جنسی وحشیانه در این شهر، رسیدن به خانه با خیالی آسوده، تبدیل به یک چالش عظیم برای زنان گورگان شده است. هر ماه گزارش های زیادی درمورد آزار و اذیت زنان در خیابان و روز روشن به دست می رسد. دزدی و کیف قاپی هم در گورگان، از جمله جرائم رو به افزایش است.

3. پتالینگ جایا، مالزی

پتالینگ جایا یکی از شهرهای مهم مالزی ست که در استان سلانگور واقع شده است. پتالینگ ابتدا یک شهر کوچک بود که بعدها در سال 2006 به طور رسمی به اسم شهری مستقل شناخته شد. تراکم جمعیت شهر، رشد و شکوفایی مالی و سیل جماعتی که در مکان های مختلف شهر پراکنده شده اند، همگی از جمله دلایل جذب تبهکاران و مجرمان به سمت این شهر است. علاوه بر این ها، مواردی همانند دزدی، سرقت خودرو، قتل و جنگ های وحشیانه تبهکاران هم در این شهر تبدیل به امری معمول و رایج شده است. طی سمیناری که به وسیله شورای شهر پتالینگ جایا برگزار گردید، معین شد که این شهر، بیشترین مقدار وقوع جرم و جنایت در استان سنگولار مالزی را دارد.

2. کوالالامپور، مالزی

کوالالامپور مرکز مالزی بوده و شهری بسیار پرجمعیت است. این شهر سالیانه پذیرای میلیون ها تاجر و توریست است. کوالالامپور هم از مقدار بالای جرم و جنایت رنج می برد که در لیست ما دومین شهر خطرناک آسیا هم محسوب می گردد. تعداد زیادی از جرائم در این شهر وجود دارند که بر زندگی خارجی ها تاثیر منفی می گذارد. دزدی به وسیله اراذل و اوباش با موتورسیکلت و پیاده در خیابان های کوالالامپور بسیار رایج است. تاکسی های این شهر هم به کلاهبرداری معروف اند؛ به طوری که گاهی از توریستان، مبلغی بیش از کرایه عرف، دریافت می نمایند. جیب بری و دزدی، در خیابان های کوالالامپور بیداد می نماید که ممکن است هر توریست یا فرد محلی، طعمه دزدی شوند. علاوه بر این جرائم پیش پا افتاده، جنایات جدی و عظیمی هم مانند خشونت های فیزیکی، قتل، تجاوز و دزدی هم در سطح شهر گزارش شده است. طبق گفته وزارت امور خارجه آمریکا، افزایش چشمگیری در رشد جرم و جنایت در سال 2014 در شهر کوالالامپور وجود داشته است. این جرائم عمدتا شامل درگیری و سرقت های مسلحانه هستند.

1. کراچی، پاکستان

کراچی عظیمترین شهر پاکستان، عظیمترین بندر و هم مرکز تجاری این کشور است. کراچی به خاطر افزایش بسیار زیاد وقوع جرم و جنایت در شهر معروف است. گروه های تروریستی و فرقه های مختلف، تهدید عظیمی برای این شهر محسوب می شوند. کراچی در سال های اخیر، شاهد جرائم زیادی مثل تیراندازی، خشونت سیاسیِ دولت ها و حتی بمب گذاری های انتحاری بوده است. نرخ وقوع قتل در این شهر، 12.3 نفر از هر 100 هزار نفر است. قتل های هدفمند و ترور حین موتور سواری از جمله دلایل اصلی کشته شدن تعداد زیادی پلیس، تاجر، رقبای سیاسی و هم معترضان خیابانی در کراچی است. وقوع جرم در این شهر، تبدیل به بخشی از زندگی روز مره مردم کراچی شده است. در سال 2013، حدوداً 2700 نفر در این شهر کشته شدند. موجی از نا امنی این شهر را فرا گرفته که در پی آن، ثروتمندان در جلوی درب خانه خود نگهبان گذاشته اند و حتی نانوایان و دیگر اهداف احتمالی شهر، مجهز به دستگاه فلزیاب برای تشخیص اسلحه و بمب در مغازه خود هستند.

منبع: گردشبان

به "با خطرناک ترین شهرهای آسیا آشنا شوید، تصاویر" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "با خطرناک ترین شهرهای آسیا آشنا شوید، تصاویر"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید